Verstrooing met familie

 

 

Het uitgestrekte terrein biedt u vele mogelijkheden om uw dierbare in uw aanwezigheid te verstrooien. We noemen u in het kort de mogelijkheden.

 

 • Aan de rechterzijde van het gebouw ligt het grote strooiveld. Families kiezen er voor om hun familielid te verstrooien in de nabijheid van een familielid die daar al eerder werd verstrooid. Een andere reden kan zijn het open en landelijke karakter van het grote strooiveld. Eén boeket o.i.d. ter nagedachtenis is toegestaan op de plaats van verstrooiing.
 • In het bos.
  In het bos zijn een aantal veldjes waar de as verstrooid kan worden. Aan de rand van zo’n veldje mag per verstrooiing één voorwerp geplaatst worden.
 • Bij de vijver.
  Nabij de kleine vijver voor de koffiekamer zijn een viertal veldjes waar men de as mag verstrooien. Ook hier mag men één voorwerp per verstrooiing plaatsen.
 • Op een persoonlijk strooiveld nabij het grote strooiveld.
  Een eigen veldje waar de as van meerdere familieleden verstrooid kan worden. Onderdeel van het veldje is een ruime plaats voor gedenkobjecten.
 • Op het vlinderveld.
  Dit is een strooiveld in de vorm van een vlinder. Op het vlinderveld mogen alleen als gedenkvoorwerp “vlinders” geplaatst worden en snijbloemen. Het crematorium biedt een diversiteit aan “vlinders”.

 

Meer informatie over deze vorm van verstrooien in het informatieblad welke u ook kunt u ook uitprinten.