ceremonieruimten

A   A   A  

Ceremonieruimten

Voor een goed, sfeervol en passend afscheid is de ruimte waarin dit afscheid plaatsvind belangrijk. De drie ceremonieruimten hebben dan ook allemaal hun eigen sfeer en diverse mogelijkheden. 

De Vlinder (familiekamer)

Deze ruimte is geschikt voor maximaal 18 personen, met een huiselijk karakter waar U in een intieme sfeer informeel samen kunt zijn. U kunt hier naar door U gekozen muziek luisteren. Er zijn ook vele vormen van catering mogelijk. Een prettige, huiselijke ruimte met een kleine binnentuin bereikbaar via een schuifdeur.

 

 

 

 

Heidezaal

Deze ruimte is geschikt voor een groepsgrootte tot circa 45 personen en heeft een heel eigen sfeer, door een mooie muurschildering van een heideveld. De ruimte is aan te passen naar de wensen van de familie,  zoals de opstelling van de tafels en stoelen voor een meer persoonlijk afscheid. Wij denken graag met U mee en staan open voor eigen rituelen en gebruiken. Men kan naar eigen gekozen muziek luisteren en alle vormen van catering is mogelijk en met name een buffet is hier heel geschikt.

 

 

 

 

 

 

 

eikenzaal

Deze zaal met 125 zitplaatsen en 75 staanplaatsen heeft een mooi uitzicht over de hoven en een mooie oude eikenbosrand, maar U kunt ook de gordijnen geheel of gedeeltelijk laten sluiten voor een meer intiemere sfeer. Op schermen is het tonen van foto's en/of filmpjes mogelijk. Voor familie of belangstellenden die niet aanwezig kunnen zijn is er een mogelijkheid de plechtigheid via streaming online te volgen. Tevens is er ringleiding aanwezig. Ook hier is het in overleg toegestaan rituelen en/of gebruiken voor een passend, eigen afscheid uit te voeren.